Feleségét támadta meg és rabolta ki egy nyíregyházi férfi

Feleségét támadta meg és rabolta ki egy nyíregyházi férfi
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A rendőrök elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a férfit.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást T. János 41 éves nyíregyházi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi, 45 éves feleségét támadta meg 2017. augusztus 23-án 10 óra körül Nyíregyháza belvárosában.

A férfi a gyalogosan közlekedő asszony nyakát hátulról megragadta és egy mozdulattal kitépte nyakából az arany nyakláncát, amit a nadrágja zsebébe rejtett. Az asszony próbálta visszaszerezni az ékszert, a férfi zsebéhez nyúlt de ő megragadta a kezét és megszorította. A nő ismét próbálkozott, de a férfi meglökte, aminek következtében a sértett elesett és megsérült. Az asszony kiabált és azt kérte, hogy hívja valaki a rendőrséget. A férj befogta a nő száját, így igyekezett elfojtani a hangját.

A közelben tartózkodó rendőrök meghallották a segélykérést és az asszony segítségére siettek. A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés