Félgőzzel is könnyed pataki siker

Sárospataki TC
Sárospataki TC
Tovább őrzi előnyét a férfi kézilabda NB II Észak-Keleti csoportjában a Sárospatak, miután a szombati meccsükön legyőzték a Tiszavasvári csapatát: Sárospataki TC – Tiszavasvári 27-22 (12-9). 

Bizonyíthattak

Ez volt az a mérkőzés, amikor a Sárospatak azt is megengedhette magának, hogy a jó formában lévő Türk és a gólvágó Kovács pályára se lépjen. Ráadásul Medve az első negyedóra után ugyancsak a kispadra ült és Nagyházi Sándor is csak egy félidőt játszott.
Ez a mérkőzés tehát elsősorban annak a jegyében zajlott, hogy felméressen, a kiegészítő emberek milyen teljesítményre képesek. Nagy gond nem volt ezzel sem, hiszen a Sárospatak szívósan tartotta minimum két-három gólos előnyét az első játékrészben, amire a második félidőben még erősen rá is fejeltek úgy, hogy a védekezés az utolsó negyedórában látványosan visszaesett. Ez a Tiszavasvári azonban nem az a Tiszavasvári, amely pár évvel ezelőtt volt jelen a honi kézilabdaéletben, így jelen pillanatban a kellemes edzőpartner szerepét játszották a pataki szurkolók legnagyobb örömére.

Sárospatak – Tiszavasvári 27-22 (12-9)
Sárospatak, 200 néző. Vezette: Aczél, Paulovics
Sárospatak: Zatnyeczki – Nagy (6), Hevele (1), Czili (3), Medve (4), Nagyházi S. (3), Nagyházi P. (4). Csere: SIMON (k), Csendes, BAKSAY, Papp (2), Braun (4). Edző: Simák György.
Hétméteresek: 2/1, ill. 6/5
Kiállítások: 18, ill. 8 perc.

-bg-

 
hirdetés