Sport

2017.02.13. 16:26

Cigándról Nyírbátorba: egyirányú a forgalom

Nyírbátor - A harmadik új szerzeménye, Sipos Tamás is a borsodi klubtól érkezett az NB III-as futballcsapatba.

Nyírbátor - A harmadik új szerzeménye, Sipos Tamás is a borsodi klubtól érkezett az NB III-as futballcsapatba.

A téli felkészülés jelentős részét Nyírbátorban végezte az NB II-es cigándi futballcsapat, játékosfronton mégis egyirányú volt a forgalom a két település között. Az NB III-as bátoriak mindhárom téli új szerzeménye a bodrogközi csapattól érkezett, a már korábban megszerzett Roszel Róbert és Kinczel Ervin után harmadikként Sipos Tamás is csatlakozott korábbi csapattársaihoz.

A 28 éves, nyolc NB I-es meccse közül ötöt nyíregyházi, hármat pápai színekben játszó védő különösen jól ismert megyénkben, hiszen Szpari-nevelésű és játszott még Tuzséron valamint 2013 tavaszán Nyírbátorban is.

A három érkezővel szemben két távozója van a tavaszi szezont vasárnap az Újpest II otthonában kezdő NYFC-nek: Török István a megyei I. osztályban szereplő Nyírgyulajhoz távozott, míg Gál Richárdról a több játéklehetőség reményében azzal mondanak le erre a fél évre, hogy a nyártól visszavárnák a csapatba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!