Feljutott a Szpari az NB II-be!

Akt.:
Szpari vs. Cigánd
Szpari vs. Cigánd - © Fotó: Racskó Tibor
Nyíregyháza – Gyásszünettel kezdődött a találkozó. A napokban hunyt el a Szpari korábbi játékosának, Szatke Zoltánnak az édesanyja, Szálkai Pál törzsszurkoló, és elveszítette törzsszurkolóját, Oláh Zoltánt a Cigánd is. Rájuk emlékeztek a Városi Stadionban – írja a nyiregyhazaspartacus.hu.

Bár a meccs döntetlennel végződött, a szerzett ponttal a hátralévő meccsek eredményétől függetlenül – legjobb harmadikként már biztosan  – feljutott a csapat az NB-II-be.

Nyíregyháza Spartacus – Cigánd SE 2-2 (2-1)

Városi Stadion, 1100 néző

Jv: Szilágyi Sándor ( Kövér, Szabó)

Nyíregyháza: Ovszijenko – Szokol, Rubus, Szalai, Törtei – Abdouraman, Zofcák, Kostic, Rezes – Harsányi, Pölöskey (Ramos 50.p)

vezetőedző: Mátyus János

Cigánd: Sánta – Ur, Raducu, Sipos, Kinczel, Baksa, Fekete ( Albert 82.p), Varga, Kis (Burics 72.p), Roszel, Popescu (Németh 95.p)

vezetőedző: Fogarasi Zoltán

Mátyus János vezetőedző, Nyíregyháza: Egy célunkat elértük, hogy feljutottunk, de mi bajnokok akarunk lenni. Ami a mai meccset illeti, többet kellett volna tennünk ahhoz, hogy ma nyerjünk. Több ziccerünk is volt, ezek kimaradtak, ez pedig ma nem fért bele. 2-0-ás előny után egy feljutásért harcoló csapatnak nem szabad pontot veszítenie, sajnálom, hogy így alakult.

Fogarasi Zoltán vezetőedző, Cigánd: Mindenek előtt gratulálok a Szparinak a feljutáshoz ! Ellenfél edzőjeként először meccseltem a Nyíregyháza ellen a Városi Stadionban, ahová rengeteg emlék fűz. A csapatom ma komoly tartást mutatott, két gólos hátrányból egyenlítettünk és szereztünk pontot, ez pedig feljogosítja arra a klubot, hogy célt érjen a bajnokság végén. Szeretnénk mi is az NB-II-ben folytatni.

Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu
hirdetés