Felképelte, kikarmolta a polgármestert egy 81 éves asszony a szemétszállítási díj miatt a Mátészalkai járásban

Akt.:
2Hozzászólás
Felképelte, kikarmolta a polgármestert egy 81 éves asszony a szemétszállítási díj miatt a Mátészalkai járásban
© Illusztráció: getty images
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Idén február végén egyik reggel a polgármesteri hivatalban kereste fel a szatmári település vezetőjét az idős asszony, akit kérdőre vont az általa fizetendő szemétszállítási díj összege miatt, ugyanis azt eltúlzottnak tartotta. Bár a polgármester megfelelő tájékoztatást adott a jogszabályi előírásokról, ezen a néni annyira feldühödött, hogy az íróasztala mögött ülő férfinak lekevert két pofont és a nyakát is kikarmolta.

A polgármester ezután megragadta az asszonyt, és kivezette az irodából.

A Mátészalkai Járási Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt soron kívül bíróság elé állította a nénit, akit a járásbíróság 92.000,- forint pénzbüntetésre ítélt. Ezt azonban nem kell egyösszegben kifizetnie a nyugdíjból élő asszonynak, mert a bíróság havi 4.000,- forintos részletfizetést engedélyezett.

– Dr. Szilágyi László, sajtószóvivő –2Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés