Parkolás

2020.07.01. 14:31

Kígyózott a sor a parkolóbérletekért

Mivel július elsejétől ismét fizetőssé vált a parkolási szolgáltatás, sokan szerették volna friss bérlethez jutni. Ezért szerda reggel kígyózott a sor a Hősök terén található ügyfélszolgálati helyiség bejárati ajtaja előtt. Ráadásul az előző két nap zárva volt az iroda.

Szokatlan volt a látvány a Hősök terén szerdán

Fotó: Sipeki Péter

– Mivel időben tájékoztattuk az ügyfeleket a zárva tartás tényéről, nem volt említést érdemlő probléma a két nap során – kezdte reagálását a megkeresésünkre Dicső Péter, a NYÍRVV Nonprofit Kft. közterület-kezelési igazgatója. – A rendszer és az ügyfélszolgálatos kolléganők jól bírták a szerdai terhelést. A kígyózó sor hol hosszabb, hol rövidebb volt. A bérletek megújítására ezen a héten van lehetőség. A kollégáink természetesen körültekintően végzik az ellenőrzést.

Szokatlan volt a látvány a Hősök terén szerdán
Fotó: Sipeki Péter

Megkérdeztük azt is, hogy mi van azokkal, akiknek éves bérletük van, de három hónapig ingyen parkolhattak? A befizetett összegük „elúszott” arra az időre?

– Nincs információnk a tulajdonostól, hogy mi lesz ezekkel a bérletekkel. Amint lesz bármilyen változás e téren, arról időben tájékoztatni fogjuk az ügyfeleket.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában