Félmaratoni futás a város szívében

Félmaratoni futás a város szívében
Nyíregyháza – Electrolux Nyíregyháza Félmaraton és Családi Futóverseny lesz immár harmadszor.

– Amikor mi együtt vagyunk, abból valami jó sül ki – fordult Alessio Bonfatihoz dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere hétfőn ebédidőben. A „sültet” május 20-án tálalják, ezúttal pedig ismertették a receptet a városházán.

Immár harmadik alkalommal lesz a megyeszékhelyen Electrolux Nyíregyháza Félmaraton és Családi Futóverseny, amely a Városnapok után hangulatos közösségi programként csalogatja a résztvevőket és az érdeklődőket.

– Évek óta következetesen ösztönözzük és támogatjuk az egészséges életmód és a sport népszerűsítését. Példaértékű, hogy a városban működő cégek milyen meghatározó szerepet töltenek be e téren. Az Electrolux nyíregyházi gyárával régóta ideális a kapcsolat, az együttműködik új fejezete lesz a félmaratoni és a családi futóverseny, melyen a testvérvárosaink (Iserlohn, Rzeszów, Eperjes) és a partnerváros, Beregszász csapatai is elindulnak – újságolta dr. Kovács Ferenc.

– Cégünk folyamatosan több mint ezer embernek biztosít munkalehetőséget a városban, és aktív szerepet töltünk be a helyi közösségben. Ahhoz, hogy vonzóbb és attraktívabb legyen a megyeszékhely, tökéletesen jó program a III. Electrolux Nyíregyháza Félmaraton és Családi Futóverseny, amin is részt veszek – árulta el tökéletes magyarsággal Alessio Bonfanti, a nyíregyházi gyár igazgatója.

Újdonság, hogy ezúttal a város szívében futnak négy kört a félmaratonit teljesítők. Minden résztvevő ajándékot kap, egyebek között díjazzák a legtöbb futót nevező iskolát és a legaktívabb szurkolótáborral érkező sulit is. De persze ezen a rendezvényen a helyezéstől függetlenül valójában mindenki nyer.
A program
Május 20., Kossuth tér
8.45: bemelegítés
9.00: családi futás
9.45: félmaratoni
10.00: játékos vetélkedő
11.45: tombolasorsolás
12.30: eredményhirdetés

Nevezni a www.nyiregyhaza.hu oldalon lehet. Május 8-10-én a Continental Arénában is mód nyílik a nevezésre. Vagy május 19-20-án a Kossuth téri versenyirodában is jelentkezhetnek a résztvevők.

KM-LTL
hirdetés