Felmérés, tréning szerdán repülés – Fülöp Gergőt leigazolta a Szpari!

Fülöp Gergő a Szpari játékosa
Fülöp Gergő a Szpari játékosa - © Fotó. Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A felkészülés negyedik hetébe lépett a Nyíregyháza Spartacus. Az elmúlt napokban Nyíregyházán készült a csapat és két edzőmeccset is játszott. Csütörtökön a szlovák második ligás kassai Lokomotíva ellen 1-0-ra, vasárnap az NB III-as Putnok ellen 5-0-ra nyert a Szpari.


– A hét kicsit alacsonyabb és megosztott terheléssel ment a két edzőmeccs miatt – kezdte az elmúlt időszak és a két mérkőzés értékelését Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– Mind a két találkozó jól sikerült, a vasárnapival kapcsolatosan azért vannak hiányérzeteim.

– Annak dacára, hogy öt nullára nyertünk, rengeteg helyzetet hagytunk ki. Az első etapban nagyon jól támadtuk le az ellenfelet, abból sok lehetőséget csináltunk. A másodikban még tetszetősen is játszottunk.

Hétfőn edzett a csapat, kedden egy felmérés után lesz a gyakorlás. Az előbbi tapasztalatait hasznosíthatják majd az újabb törökországi edzőtáborban, amelyre szerdán indul a csapat. Odakinn remélhetőleg remek körülményke között négy meccset is játszik.

Vannak itthon maradók

Sajnos Fodor Ferenc nem utazhat a társaival, miként a fiatal kapus Nagy Máté. Fülöp Gergő viszont igen a kapussal 1,5 éves szerződést kötöttek. Valószínűleg olyanok is akadnak majd, akiket a több játéklehetőség reményében kölcsön adnak.

KM-MLTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés