Az elmúlt 24 órában történt

2019.11.18. 12:16

Lopás miatt körözték a tunyogmatolcsi nőt

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. november 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. november 17-én Nyíregyházán elfogtak egy 20 éves nyírpazonyi férfit. Ellene a Nyíregyházi Járásbíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság járőrei 2019. november 17-én Győrtelken elfogtak egy 28 éves tunyogmatolcsi nőt. Ellene a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot, mivel a korábban lopás bűncselekmény elkövetése miatt kiszabott közérdekű munka büntetését nem kezdte meg. A rendőrök a nőt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai 2019. november 17-én Székelyen intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő férfit. A rendőrök az ellenőrzés alatt a járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív eredményt jelzett. Megállapították továbbá, hogy a 26 éves demecseri lakost a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Az egyenruhások a férfit további mintavétel céljából előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában