Félnivaló nélkül játszhatnak

Szolnok – A negyedik helyről, a harmadik Szolnokkal azonos pontszámmal vághat neki a vasárnapi, budafoki bajnokijának a Tuzsér Erdért SE NB II-es futballcsapata.

– A Kazincbarcika elleni győzelmünk három okból is nagyon fontos volt – mondta Brekk János, a csapat egyik edzője. – Egyrészt egy nagyon jó csapatot győztünk le, a sikerrel feledtettük a Ferencváros elleni fiaskót és a tabellán is megnyugtató helyzetbe hoztuk magunkat. Utóbbi azt jelenti, hogy Budafokon sem lesz félnivalónk, bátran felvállalhatjuk a játékot. Pontért, pontokért megyünk, de ha kikapunk, akkor sem dőlünk a kardunkba.

Mindenesetre az ellenfél játéka nyitott könyv a tuzsériak számára, hiszen anno a szakmai stáb teljes vértezetben látta a Budafok baktalórántházi meccsét.

– Tudjuk, hogy élvonalban is megfordult játékosokból álló, stílusosan futballozó csapattal lesz dolgunk – így Brekk János. – Ez nekünk kedvezhet, hiszen mi is szeretjük „játszani” a futballt. A Budafok támadó taktikája Ujhegyi kiszolgálására épül, ezért is fontos, hogy a széleken ne engedjük kibontakozni a középpályásokat. Mező három sárga miatt nem játszhat, elképzelhető, hogy a helyén a sérüléséből felépülő Cséke jut szóhoz.

– Bodnár Tibor –
hirdetés