Feloldották a teljes útzárat az M3-ason Nyíregyháza felé

Budapest, 2018. július 12. Összetört kamionok az M3-as autópályán, Kerekharasztnál, ahol öt tehergépjármű és egy személygépkocsi ütközött 2018. július 12-én. Az egyik jármű vezetője vesztette.
Budapest, 2018. július 12. Összetört kamionok az M3-as autópályán, Kerekharasztnál, ahol öt tehergépjármű és egy személygépkocsi ütközött 2018. július 12-én. Az egyik jármű vezetője vesztette. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Feloldották a teljes útzárat az M3-ason Nyíregyháza felé csütörtökön késő este – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán Bag és Hatvan között a 49-es kilométernél történt baleset helyszínén egy sávon megindult a forgalom.

Gödöllő és Hatvan között még csak lépésben lehet haladni, és a 3-as főúton is lassabb haladásra számíthatnak az autósok.

Az autópályán korábban több tehergépjármű ütközött Kerekharasztnál, az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.

A közlekedők az aktuális forgalmi helyzetről a www.utinform.hu oldalon vagy az Útinformnál a 06-1-336-2400-as telefonszámon tájékozódhatnak.

– MTI –
hirdetés