Helyi közélet

2013.12.04. 07:20

Halálos gyalogosgázolás Fehérgyarmat közelében

Fehérgyarmat - Kedd este egy Volkswagen közlekedett a 491-es úton Fehérgyarmat felől Tunyogmatolcs irányába. Fehérgyarmat után kb. 200 méterrel eddig tisztázatlan okból elütött egy gyalogosan közlekedő férfit, aki felperdült a motortér tetőre, majd a kocsi bal oldalát érintve esett az útra.

Fehérgyarmat - Kedd este egy Volkswagen közlekedett a 491-es úton Fehérgyarmat felől Tunyogmatolcs irányába. Fehérgyarmat után kb. 200 méterrel eddig tisztázatlan okból elütött egy gyalogosan közlekedő férfit, aki felperdült a motortér tetőre, majd a kocsi bal oldalát érintve esett az útra. A kiérkező mentők nem tudtak segíteni, a gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az útszakaszt lezárták, a forgalmat a rendőrök elterelték. A fehérgyarmati rendőrkapitányság vizsgálja a halálos gyalogosgázolás körülményeit. A forgalom a lezárást követően 22 óra 35 perckor állt helyre. Az anyagi kár több mint 200 ezer forint lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában