nb iii

2019.05.28. 15:54

NB III. – mindkét csapat győzelemre játszott

A Nyírbátor és a Sényő izgalmas meccsen ikszelt egymással.

Vasárnap megyei rangadót rendeztek Nyírbátorban, ahol a hazaiak 2–2-t játszottak a Sényővel. Hétfői lapszámunkban egy mondat hibásan szerepelt, a tudósítónk szerint a második fél­időben valójában a Nyírbátor szorította kapuja elé a Sényőt. A hibáért elnézést kérünk az érintettektől.

Rengeteg helyzetük volt

– Jól szórakozhattak a kilátogató nézők – értékelt Szilágyi Krisztián, a bátoriak edzője. – Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, egy-egy lehetőség és gól volt itt is, ott is. Az első félidő végén a kiállítással és a tizenegyessel megvolt a sanszunk, hogy megszerezzük a vezetést, de sajnos a kapufáról kifelé pattant a büntető. A második félidőt úgy kezdtük, ahogy ember­előnyben játszani kell, de a játékrész első húsz percében hiába dolgoztunk ki rengeteg helyzetet, sajnos ezeket nem tudtuk gólra váltani.

A mérkőzés ezen szakaszában megnyerhettük volna a találkozót. A Sényő megmutatta, hogy jó csapat, kis szerencsével, de gyönyörű góllal ismét előnyhöz jutott. Ezután ismét nagy erőket mozgósítottunk, és sikerült is egyenlítenünk. A helyzetek alapján nyerni kellett volna, de meg kell elégednünk az egy ponttal. Még egyszer köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen nehéz helyzetben is végig mellettünk álltak!

Igazságos a döntetlen

– Játszottunk egy jó kis derbit – mondta Fiumei Viktor, a Sényő edzője. – Volt minden ezen a mérkőzésen: kiállítás, kihagyott büntető, öngól, bombagól. Bár az első félidőben kicsit szezon végi játékkal rukkolt elő mindkét csapat, mi vezetést szereztünk, majd egy egyéni hibát kihasználva egalizáltak a hazaiak, akik később kihagytak egy tizenegyest. A szünetben mindkét csapatban az tudatosult, hogy meg lehet nyerni a mérkőzést.

A védekezés mellett jutott erőnk támadásokra is, az egyik ilyen végén szép góllal ismét vezetést szereztünk, egy kipattanót Valer bebombázott. Sajnos, nem tudtuk kihúzni a végéig. Meccs előtt ezt az eredményt aláírtam volna, és attól függetlenül, hogy vezettünk kétszer, Gagyinak volt védenivalója bőven. Szerintem igazságos eredmény született.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában