Felülkerekedtek a mecsekaljaiakon

Felülkerekedtek a mecsekaljaiakon
Két év után újra zsinórban háromszor nyert a Marso-Carmo Suzuki Nyíregyházi KK a férfi kosárlabda NB I A-csoportjában!  video video video

Noha a Pécs ellen szerda este győztesen (93–84) megvívott bajnokit követően a házigazdák edzője, Horváth Imre állította, hogy hullámzó teljesítményt nyújtottak, valójában kollegájának, Völgyi Péternek a csapata jutott völgybe, ahonnan nem sikerült kikecmeregniük Ivkovicséknak. A hálás közönség ismét éltette a kedvenceket, a Körmend és a Falco után a PVSK is behódolt az NYKK-nak.

A folytatás
Legközelebb az Albacomp vendégei
lesznek a nyíregyháziak vasárnap, hazai környezetben pedig rá egy hétre
játszanak Sitkuék: 19-én a soproniakat fogadják.

– Miközben nyertünk, közvetlen riválisaink sem tétlenkedtek: a MAFC, a Dombóvár és a Sopron egyaránt otthonában győzött. Én mégis továbbra is amondó vagyok, hogy nekünk nem másokkal kell foglalkoznunk, hozni kell a meccseinket, és akkor nem lehet gond – nyomatékosította Horváth Imre, majd hozzáfűzte: – Ebben a mezőnyben bárki nyerhet bárki ellen, nincsen előre lefutott mérkőzés. A pécsiek ellen is meg kellett szenvednünk a sikerért.

A nyíregyháziak kezdőötöséből szokatlan módon Scott szerezte a legkevesebb pontot (10), a szlovén irányító, Savic volt a legponterősebb (24), alig maradt el tőle Petrovic (23). Mindez azt bizonyítja, hogy ha valaki visszafogottabb teljesítményt nyújt önmagához viszonyítva, van a csapatban tartalék, mások is képesek meccseket eldönteni.

– Ladányi Tóth Lajos –
hirdetés