Felvidéki falunapon forgatják a botot

By M. Magyar László
Nyíregyháza, Kecső – A Kassai kerületben, a rozsnyói járásban található kis felvidéki településre, Kecsőre utazik június 29-én, pénteken a Jonathán Gyermek, Ifjúsági és Tánc Közhasznú Egyesület felnőtt mazsorettcsoportja, ugyanis a fiatalok egy kistérségi falunapra kaptak meghívást – tájékoztatta szerkesztőségünket Kapu Tiborné, az egyesület alelnöke.

A festői környezetben lévő településen nemcsak szereplés, hanem túrázás is vár a fiatalokra, hiszen a mozgás a lételemük.
A mazsorettek július 9. és 15. között Szigligeten táboroznak, azonban ott nemcsak pihenés vár reájuk, hanem több felllépés is. Szerepelnek többek között a tábor lakói előtt, táncolnak a szigligeti strandon és a várban is. A fiatalok már tavaly is bemutatkoztak Szigligeten nagy sikert aratva, ezért ismét nagyon várja őket a Balaton-parti település.

Nemcsak pihenésből és fellépésből áll a nyári vakáció a leányok számára, „edzőtáborban” is fejleszthetik, csiszolhatják majd tudásukat, technikai felkészültségüket. A július végén Kisvárdán megrendezendő tábor munkájában az egyesület kisebb és nagyobb mazsorettjei egyaránt részt vesznek.
hirdetés