Fényezés a diadal emlékére

A Ford GT ’67 Heritage bevált a sportkocsik szerelmeseinek
A Ford GT ’67 Heritage bevált a sportkocsik szerelmeseinek - © Fotó: KM-reprodukció
Nyíregyháza – A Ford Performance az 1967-es Le Mans-győztes gép fényezésével emlékezik meg a történelmi diadalról.

A Ford Performance team bejelentette, hogy a GT egy új, korlátozott darabszámban készített Heritage változatban is kapható lesz, amely abból az alkalomból készül, hogy Dan Gurney és A.J. Foyt GT40 Mark IV versenygépe ötven évvel ezelőtt, 1967-ben első lett Le Mans-ban. Az autó egyedi belső és külső színvilággal, valamint exkluzív keréktárcsa-kidolgozással jelenik meg – újságolta Poroszka Ottóné, a Vagép Zrt. igazgatója.

Korlátozott darabszám

A Ford GT ’67 Heritage ragyogó Race Red fényezését fehér sávok és jól látható karbonszálas betétek díszítik. Az autó motorházán és ajtóin Frozen White színben virítanak az 1-es rajtszámok, és a kerékjáratokat látványosan kitöltik az egy darabból kovácsolt, selyemfényű ezüstfényezésű, 20 colos alumínium keréktárcsák. A sportkocsi látványos megjelenését vörös féknyergek és ezüstszínű külső tükörházak teszik teljessé.

Az utastér karbonszálas ülésein új bőrkárpitozás feszül, amelynek vörös öltései a kormánykerékről is visszaköszönnek. A biztonsági öv hevedere vörös, a kormány mögötti váltókarok pedig eloxált szürkék. A műszerfalon, az ajtókon és az x-alakú merevítőkön selyemfényű, rozsdamentes acélból készült betétek láthatók. A ’67 Heritage kivitel további egyedi elemei közé tartozik a különleges azonosító tábla, valamint a matt színű, karbonszálas küszöbelemek, légbeömlők és középkonzol. A Le Mans-győztes autót modern formában megörökítő első Heritage modellváltozat nagy siker lett. Az autó korlátozott darabszámban lesz kapható a következő modellévben.

KM
hirdetés