Sport

2017.01.26. 10:03

Fatum-Nyíregyháza - Ahol különösen veszélyes

Nyíregyháza - A Jászberény otthon nagyon veszélyes, a nyíregyházi együttes már bizonyította: fokról fokra lép előre.

Nyíregyháza - A Jászberény otthon nagyon veszélyes, a nyíregyházi együttes már bizonyította: fokról fokra lép előre.

Zajlik az élet az élvonalbeli női röplabda fronton. Újpesten edzőváltástól remélik a feltámadást, míg a bajnoki címvédő Békéscsaba az orosz válogatottban is megfordult Irina Szmirnova személyében nemzetközi viszonylatban is jegyzett ütőjátékossal erősítette meg keretét. Mindeközben a Fatum-Nyíregyháza lankadatlanul készül, ezúttal a pénteken esedékes jászberényi fellépésre. Ami meglehetősen nagy téttel bíró parti, elvégre a legjobb négy közé pályázó együttesek feszülnek egymásnak: a hazaiak a hatodik, a nyírségiek a második helyen tanyáznak – a különbség viszont csupán három pont a felek között. Annyi azért megkockáztatható, ha a Horváth-gárda a legutóbb, Csabán mutatott produkcióját „szállítja”, nagy baj már nem lehet.

– Azt gondolom, idegenben csaknem mindig rázós játszani, ez Jászberényre fokozottan igaz – érzékeltette a találkozó nehézségi fokát Horváth András, a Fatum-Nyíregyháza szakvezetője. – Egyrészt erős az ellenfél ráadásul sok néző látogat ki a meccsekre, akik hajtják a csapat, így otthon különösen veszélyesek. Valóban, szoros a tabella, minden egyes megszerzett pontnak jelentősége van, ami az alapszakasz hajrájához közeledve természetesnek mondható. Arra törekszünk, hogy állandósítsuk azt a teljesítményt, amit Csabán nyújtottunk, erre azonban nincs garancia. Nincs ugyanis két egyforma mérkőzés, a célunk persze az, hogy lépésről lépésre fejlődjünk, mindenképpen tartsuk egy bizonyos színvonalat.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!