Helyi közélet

2015.05.19. 07:44

Kukoricatároló és disznóól lángolt egy családi ház udvarán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. május 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. május 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy családi ház udvarán szalmabála, kukoricatároló, valamint a disznóól oldalfala égett hétfőn délután, a tűz, veszélyeztette a lakóházat is. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés és lakosságvédelmi intézkedés nem történt.

Öt hektáron égett a nádas, valamint a száraz aljnövényzet hétfőn délután Nyíregyházán, a Bakcsó út mögötti területen. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Gallycsomó, fatuskók és fanyesedékek kaptak lángra mintegy hetven méter hosszan Nagykállóban, a Ludastó tanya melletti területen hétfőn este. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók és a nagykállói önkéntesek több vízsugárral és kézi szerszámokkal avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában