Helyi közélet

2016.10.06. 11:56

Mikrocenzus: maxi hajrá!

Nyíregyháza - Vasárnapig még ki lehet töltheti online a kérdőívet

Nyíregyháza - Vasárnapig még ki lehet töltheti online a kérdőívet

A kis népszámlálásnak beillő mikrocenzus kérdőívét október 9-ig, vasárnapig még kitölthetik azok a háztartások, ahová a posta kézbesítette a tájékoztató levelet. A Központi Statisztikai Hivatal nyomatékosította: a kényelmes válaszadás mellett az értékes nyeremények miatt is érdemes élni az internetes kitöltés lehetőségével.

A kérdőívet online kitöltők között naponta négy powerbank (hordozható töltő), egy notebook, egy okosóra és egy e-book olvasó talál gazdára. Az internetes kitöltés lezárulását követően a nyereményjátékra regisztráltak között egy 55 colos 3D Smart LED TV-t is kisorsolnak.

Akinek nincs lehetősége online válaszadásra, őt október 10. és november 8. között a második szakaszban számlálóbiztos keresi fel. Az eddigiektől eltérően a számlálóbiztosok sem papíron rögzítik az adatokat, hanem laptopok, valamint tabletek segítségével végzik az összeírást.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában