Debrecen hírei

2013.05.09. 09:06

A Supermoto sorozatában is letette névjegyét

A tavalyi, Osztrák Bajnokságban szerzett összetett nyolcadik helye, és a Magyar Kupa győzelme után, idén az első Nemzetközi és Magyar OB nyitófutamon, Supermotójával ismét szeretne maradandót alkotni Dudás Attila.

A tavalyi, Osztrák Bajnokságban szerzett összetett nyolcadik helye, és a Magyar Kupa győzelme után, idén az első Nemzetközi és Magyar OB nyitófutamon, Supermotójával ismét szeretne maradandót alkotni Dudás Attila. A debreceni gyorsasági motorversenyző, egy tesztversenye és a Magyar Bajnokság után ezúttal az ország legnívósabb supermotó sorozatában is letette névjegyét kategóriájában: a CRF Honda 450-es nyergében. Az első rajthelyet megszerezve, a 29 versenyző közül, hazánk legidősebb gyorsasági motorversenyzője, azonnal az első helyen zárt a debütáló futamán a Kakucs-Ring aszfaltján. Az, hogy „Dudi” elindul-e a május közepén, a Magyar Bajnokság Hungaroringen rendezendő kétfutamos gyorsasági motoros versenyhétvégéjén, még nem dőlt el. A Semmelweis Egyetem hallgatója, a sikeres vizsgájához tette függővé az indulását!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!