Sport

2017.09.18. 10:12

Ettől többet tudnak

Nyíregyháza - Kedden este Salgótarjánban kupázik a Nyíregyház SN.

Nyíregyháza - Kedden este Salgótarjánban kupázik a Nyíregyház SN.

Ezt csak az ózdiak képzelhették ilyenre. Szombaton este vendéggyőzelem született a Nyíregyházi SN második vonalbeli férfi kézilabdázóinak bajnoki nyitányán. Az ózdiak már az első félidőt hétgólos előnnyel zárták, ebből végül négyet megőrizve két ponttal távoztak a Continental Arénából.

- Az első félidőben elsősorban a támadásban voltak problémáink – kezdte értékelését Bécsi János, a Nyíregyházi SN vezetőedzője. - Szinte mindenki egy-egyezni akart, nem csapatszinten keresni a megoldást. A pontatlan lövéseket hárította az ózdi kapus, a vendégek pedig türelmesek voltak a támadásaiknál. A védekezésünkben a gondot az jelentette, hogy nem találtuk az ellenszert az iránytó-beállós kapcsolatukra, ketten tíz gólt lőttek.

- Szünetben kaptak is fejmosást a srácok. Kértem, hogy védekezésben legyünk keményebbek. Volt is foganatja, hiszen sikerült két gólosra csökkentenünk a hátrányt. Sajnos ekkor két ziccert elhibáztunk, ez pedig döntőnek bizonyult, az ózdiak már nem engedtek bennünket közelebb. Sajnos bekövetkezett az, amitől tartottam. Tudomásul kell venni, hogy a tétmeccs más mint a felkészülési, a sok új játékos beépítése pedig nem megy egyik napról a másikra, ehhez idő kell. Mindent egybevéve sajnálom a vereséget, ettől többet tudunk.- így Bécsi János.

Kedden ismét fellépése lesz az együttesnek. A Magyar Kupában első fordulójában az NB II-es Salgótarjáni Strandépítők vendége lesz a nyíregyházicsapat. A cél nem lehet más, mint a továbbjutás. KM-ML

Kézilabda: NB I.B, Keleti csoport

Az 1. forduló eredményei: Nyíregyházi SN-Ózdi KC 22-26, Békés-Algyő 25-20, Törökszentmiklósi Székács-Szeged U20 32-27, Balassagyarmat-Balmazújváros 26-29, Mezőkövesd-Mizse KC 26-26, DEAC-Törökszentmiklósi KE 22-23.

Csapattá kell érniük az új nyíregyházi igazolásoknak, Boda Tamás (7) Dabasról, Székely Nikola (77) Törökszentmiklósról érkezett Fotó: Pusztai Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!