szon-sportoldal

2017.02.17. 14:53

Csodák pedig nincsenek

Nyírbátor - A Nyírbátor a tisztes helytállásban bízik a Békés elleni mérkőzésen.

Nyírbátor - A Nyírbátor a tisztes helytállásban bízik a Békés elleni mérkőzésen.

Kézilabda. A szombat reggeli lustálkodás ezúttal elmarad. A Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapatának délelőtt (kezdés. 11 óra) Szeghalmon lesz jelenése: ide költözött ugyanis ideiglenes jelleggel a soros ellenfél – a Békés. A korai kelés a kisebbik probléma, ennél fajsúlyosabb gond, hogy a házigazda jóval előrébb tart a tabellán, konkrétan az ötödik helyen tanyázik, míg a nyírségiek ugyebár sereghajtók, szerzett pont nélkül...

– Nincs mit tenni, korán indulunk, és az erőviszonyok alapján a tisztes helytállásban bízhatunk – közölte Szilágyi Attila, a Nyírbátor szakvezetője. – Tudomásul kell venni, hogy jelentős különbség mutatkozik az élcsporthoz tartozó csapatok, illetve mi közöttünk, csodák pedig nincsenek. Mindenesetre ki szeretnénk próbálni olyan védekezési variácókat, amelyekkel eredményesebbek lehetünk a folytatásban.

A bátori keret még mindig nem teljes: a Németországból hazatért téli szerzemény, Járosi Attila bemutatkozása tovább késik, mert egyelőre nem érkezett meg a játékengedélye.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!