Férfi vízilabda BL – Otthon kapott ki az Eger

Az egri Marco Avramovic (b) és Valentino Gallo, az olasz AN Brescia játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában játszott ZF-Eger - AN Brescia mérkőzésen az egri Bitskey Aladár Uszodában 2018. december 5-én.
Az egri Marco Avramovic (b) és Valentino Gallo, az olasz AN Brescia játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában játszott ZF-Eger - AN Brescia mérkőzésen az egri Bitskey Aladár Uszodában 2018. december 5-én. - © Fotó: MTI/Komka Péter
Eger – Az Eger 11-8-as vereséget szenvedett szerdán a Bresciától a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek negyedik fordulójában.

Bajnokok Ligája, csoportkör, A csoport, 4. forduló:

ZF-Eger – Brescia (olasz) 8-11 (3-1, 2-4, 1-2, 2-4)

az Eger gólszerzői: Vlahopulosz 3, Gyárfás, Avramovic 2-2, Rasovic

Az Eger a sorozat nyitókörében kikapott az előző idényben bronzérmes Barceloneta vendégeként, majd hazai medencében előbb a Dinamo Moszkva, majd a Steaua Bucuresti felett diadalmaskodott.

A sorozat honlapjának beszámolója szerint a szerdai találkozót jobban kezdte a hevesi együttes, háromszor is kétgólos előnyre tett szert. A harmadik negyed végén azonban a Brescia első ízben átvette a vezetést (6-7), ezután pedig már nem engedte ki kezéből a győzelmet.

Következő mérkőzését két hét múlva a Ferencváros vendégeként játssza az Eger.

– MTI –


később:
FTC-Telekom Waterpolo – Barceloneta (spanyol) 19.00

B csoport:
Spandau Berlin (német)-Szolnoki Dózsa 19.00
hirdetés