Szpari

2020.03.19. 07:42

„20 éve focizom, ám ilyet még nem tapasztaltam”

Hornyák Marcellék egyéni edzéstervet kaptak, ezen a héten eszerint tréningeznek.

A támadónak több ideje lesz a kis Benettre, a családra

Forrás: KM-archívum

– Visszahívhatlak? Most léptem ki a zuhanyzóból – vette fel a telefont szerda dél­előtt Hornyák Marcell, a Nyíregyháza Spartacus labdarúgója. Természetesen igen volt a válasz, és nem sokkal később már sikerült is beszélnünk.

– Bocsi, de az imént tejesítettem a napi futóadagot, ami hat kilométer volt – kezdte a Szpari házi gólkirálya. – A Bujtoson köröztem, kissé meg is lepődtem, hogy viszonylag sokan sétálgattak, pedig nem erre hívják fel a figyelmet. Én nem álltam meg beszélgetni, nem volt pacsizgatás, letekertem az adagot, és jöttem haza. A héten mindenki a személyre szabott edzésterv alapján készül. A futás megvolt, délutánra olyan kondizás van előírva, amit otthon is el lehet végezni.

A támadónak több ideje lesz a kis Benettre, a családra
Fotó: KM-archívum

 

Nem a zárt kapusra

– Nem könnyű elfogadni ezt a különös helyzetet, de mást nem tehetünk – folytatta a beszélgetést Marci. – Húsz éve focizom, ám ilyet még nem tapasztaltam. A szombati zárt kapus meccs is igen fájó volt, nézők nélkül semmi értelme. A kézfogást tiltották, de a meccs hevében sokszor hozzáértünk az ellenfélhez. Nem lesz könnyű kibírni, de mást nem tehetünk, és remélem, minél hamarabb vége lesz a járványnak. Ezért persze mi is sokat tehetünk a tanácsok megfogadásával. Ennek a váratlan szünetnek annyi pozitívuma van, hogy többet lehetek a kicsivel, igaz, ezért úgymond elég nagy árat kell fizetnünk – így Hornyák Marcell.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában