Festői környezetben él, soha nem tétlenkedik

Soltész Zsuzsanna
Soltész Zsuzsanna - © Fotó: a szerző
Tunyogmatolcs – A Tunyogmatolcson élő és dolgozó Soltész Zsuzsanna erős, derűs és optimista személyiség: nem panaszkodik, teszi a dolgát, és bár a realitás talaján állva nem kevés kihívással néz szembe, mindenben csak a jót látja, keresi. A három gyermekét egyedül nevelő anya életbe vetett hite irigylésre méltó, sőt, követendő példa lehet sokak számára.

– Tunyogmatolcson, e festők ecsetjére kívánkozó községben születtem, a harmadik, legkisebb leányként a családba. A sors úgy hozta, hogy engem is három gyerekkel áldott meg az Isten, egyedül, de sok szeretettel neveltem fel őket. A legidősebb fiam Németországban dolgozik, a középső Fehérgyarmaton egy vállalkozónál, a legkisebb még általános iskolába jár – mesélte az édesanya.

Hobbija a motorozás

– Szociális ápolóként dolgoztam a leszázalékolásomig. Ma sem tétlenkedem, és ha csak tehetem, örömmel segítek másokon. Sajnos sok emberben csalódtam az évek alatt, jó páran visszaéltek már a jó szívemmel, mégis újra és újra hajlandó vagyok bizalmat szavazni a bajban lévőknek. A barátaim stabil és nélkülözhetetlen kősziklák az életemben, hálás vagyok nekik. Szabad­időmben szívesen motorozok, kirándulgatok, de főleg a munka tölti ki a mindennapjaimat az otthoni „meseszigeten”.

– Hűséges olvasója vagyok a Kelet-Magyarországnak, reggelente a friss hírek átolvasásával indul a napom. Zeneileg Zámbó Jimmy dalai állnak hozzám a legközelebb, szabadidőmben képes videókat szerkesztgetek, internetes csoportokat vezetek – tette hozzá Zsuzsa.

– E. Nagy István, Fehérgyarmat –
hirdetés