Fiatalok a Fatum fedélzetén

Fiatalok a Fatum fedélzetén
© Fotó: Sipeki Péter
Nyíregyháza – Kell a hosszú kispad a több fronton érdekelt csapatnál.


Röplabda. Igaz a felek már hetekkel ezelőtt egymás tenyerébe csaptak, tanulmányi és sportbeli elfoglaltságok miatt kedden délelőtt a Continental Arénában mutatták be a Fatum Nyíregyház két új igazolását. Mindketten fiatalok és természetesen tehetségesek.

Kotormán Réka a Vasasból érkezett, a 17 éves játékos neve alapján kézilabdázhatna is, ám édesapja Kotormán Attila szerint az túlságosan kemény lett volna a csinos leányzónak. A feladó Réka édesanyja, Halász Márta röplabdában a válogatottságig jutott, hat évig légióskodott Svájcban és az utánpótlásvonal egyik jegyzett edzője.
A szintén korosztályos válogatott Szabó Lili a sajtnevelés prominens képviselője, lévén nyíregyházi. Ő ütőként jöhet számításba, tizenöt esztendős és ősztől a Vasvári diákja lesz.

Kósa Árpád, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője és Erdősné Balogh Erika a röplabda szakágvezetője egyaránt örömét fejezte ki azért, hogy tehetséges fiatalokkal sikerült bővíteni a keretet. Mivel a felnőtt csapat több fronton is érdekelt lesz, kell is a hosszú kispad.

A lányok azt hangsúlyozták, hogy nagy megtiszteltetés számukra az egyé évre szóló

szereződés, keményen odateszik majd magukat, mert fejlődni szeretnének, így meghálálva a bizalmat.

KM-ML
hirdetés