Új dallal zárták az évet

2020.01.08. 11:38

Videó: Jubilál a Sugarloaf zenekar

A pop-rock banda már negyed évszázada ontja a slágereket.

Muri Enikő színházi munkája mellett a zenei karrierjét sem hanyagolja el. Az új évben valószínűleg több kiemelt koncerten is találkozik majd a közönséggel, hiszen zenekara fontos mérföldkőhöz érkezett: a Sugarloaf idén ünnepli fennállásának huszonötödik évfordulóját.

A Sugarloaf 1995 májusában alakult, azóta négy aranylemez, több díj és jelölés, illetve számos slágerlistás dal bizonyította a zenekarnak a szakma és a közönség szeretetét. Már karrierjük elején több külföldi zenecsatorna játszotta számaikat, Manga című nagylemezüket bemutatták a cannes-i MIDEM fesztiválon, illetve előzenekarként a Placebo budapesti koncertjén is felléptek.

Új dallal zárták az évet

Több tagváltás után a nyíregyházi Muri Enikő 2017-ben lépett be a bandába, és úgy tűnik, nagyon jól megy a ­közös munka: tavaly végigtur­nézták az évet Sputnik című nagylemezükkel. A Sugarloaf egy új dallal zárta 2019-et: az Alkohol című, Szabó ­Ádámmal és Denizzel közös slágerük már a szilveszteri bulikon is felcsendülhetett.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában