Fidesz-KDNP-sajtótájékoztató: 2014-ben az adósságrendezéskor Nyírbátor 3,6 milliárd forintot kapott

Nyírbátor – – Felháborítónak tartom és a leghatározottabban visszautasítom Nyírbátor polgármesterének, Máté Antalnak azon kijelentéseit, hogy a város azért sikertelen a fejlesztésekben mert a kormány nem támogatja a pályázataikat, céljaikat – fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján dr. Simon Miklós.

A térség kormánypárti országgyűlési képviselője – a teljesség igénye nélkül – hosszan sorolta azokat a milliárdos (M3-Nyírbátor összekötő út felújítása, Báthory-gimnázium korszerűsítése, járási hivatal rekonstrukciója, a Rosenberger kft. új gyáregységének építése), többszáz milliós (önkormányzati épületek energetikai felújítása, turisztikai fejlesztések, kerékpárút építés), illetve kisebb projekteket(egészségügyi alapellátás fejlesztése, városközpont rehabilitáció) befejezett és folyamatban lévő beruházásokat, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy Nyírbátor sikeres város legyen, s emlékeztetett arra is, 2014-ben az adósságrendezéskor a város 3,6 milliárd forintot kapott. Simon Miklós hangsúlyozta, a Fidesz-KDNP kormány és ő is azon dolgozik, hogy a Nyírbátor fejlődő, élhető város legyen, aki ezzel szemben mást állít, az elhallgatja a tényeket.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés