Fidesz-sajtótájékoztató: A magyarok nem akarják, hogy mások döntsenek a fejük fölött

Nyíregyháza – Minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációján vagyunk túl, az eddigi adatok alapján ugyanis 2,3 millióan küldték vissza vagy töltötték ki az interneten a Soros-tervvel kapcsolatos kérdőívet – fogalmazott dr. Vinnai Győző, aki szerint a brüsszeli csúcson is téma lesz a migránskérdés.

– Elsöprő többségben van a „nem”-ek száma, azaz a magyarok nem akarják, hogy mások döntsenek a fejük fölött és megmondják, kikkel éljenek együtt. Mi, kormánypárti politikusok, az emberek közt járunk, tudjuk, látjuk, érezzük azt, hogy a magyarok elutasítják a kötelező betelepítést – nyomatékosított az országgyűlési képviselő.

– Nyolcvannyolc település tartozik a választókerületemhez, az eddig megtartott lakossági fórumokon rendre elhangzott: a kistelepüléseken élők úgy akarják átadni szűkebb pátriájukat a gyermekeiknek, unokáiknak, ahogy ők azt a szüleiktől, nagyszüleiktől kapták – vette át a szót dr. Tilki Attila, a Fidesz másik országgyűlési képviselője, aki szerint Soros György is beszállt a hazai kampányba, célja, hogy leváltsa a jelenlegi kormányt.

KM
hirdetés