Fidesz-sajtótájékoztató: Az újonnan megszavazott törvények sok ember életét érintik

Nyíregyháza – A Parlament kedden három olyan törvényt fogadott el, amelyek sok ember mindennapi életét érintik – vezette be a Fidesz szerdai nyíregyházi sajtótájékoztatóját dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő.

– Ezidáig több mint ezermilliárd forintot juttattunk vissza a devizahiteles családokhoz, de még mindig elkél a segítség. Ezért döntöttünk a bírósági végrehajtási törvény módosításáról, így többé nem lehet lehet kisemmizni a bajba jutottakat, ár alatt elárverezni a tulajdonukat. Megszavaztuk a nagypéntek munkaszüneti nappá nyilvánítását is, ami a keresztények mellett a családok javát is szolgálja.

– Ehhez szükség volt arra is, hogy az ország teljesítőképessége megfelelő legyen – tette hozzá dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő, aki a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnökeként egy másik témáról is szólt. – A határzárnak köszönhetően megcsappant az illegális bevándorlók száma. A második védvonallal és a jogi határzár kedden megszavazott kiterjesztésével reményeink szerint nullára csökken a számuk.
hirdetés