Fidesz-sajtótájékoztató: “Magyarország és a magyarok biztonsága kiemelt figyelmet kap”

Nyíregyháza – A Parlament előtt van a jövő évi költségvetés, amely minden magyar család számára a továbblépést jelenti – kezdte hétfő sajtótájékoztatóját dr. Simon Miklós.

Az országgyűlési képviselő kifejtette: hazánk teljesítőképessége lehetővé teszi, hogy az egészségügyre 102, az oktatásra 80, az otthonteremtésre pedig 15 milliárd forinttal jusson több. – A 2018-as a munkából élők, a családok és Magyarország biztonságának költségvetése lesz.

Jelentős lépést teszünk a teljes foglalkoztatás irányába; a cél, hogy három százalék közelébe kerüljön a munkanélküliségi ráta. A családi kedvezmények köre is szélesedik, ezek elősegítik, hogy megállítható, majd visszafordítható legyen a népességi mutatókból kitűnő lejtmenet. Magyarország és a magyarok biztonsága kiemelt figyelmet kap; a rend- és honvédelmi szerveknél tovább nő a fizetés, elindulnak a technikai fejlesztések. A rendőrségnek 22, a honvédségnek 73 milliárd forinttal biztosít több forrást a költségvetés – említett néhány adatot dr. Simon Miklós.
hirdetés