Fidesz-sajtótájékoztató: “Nyírbogát látványos fejlesztéseken ment keresztül az utóbbi évtizedben”

Nyírbogát – Az ország fejlődésének, a növekvő gazdaságnak, az egymást követő értékes beruházásoknak a jelei, produktumai térségünkben, illetve községünkben is megmutatkoznak. Nyírbogát látványos fejlesztéseken ment keresztül az utóbbi évtizedben, az immár 12 éve sikeres Bogáti Forgatag résztvevői időről időre rácsodálkozhatnak az épülő-szépülő településre. A közösségi rendezvény egyfajta köszönet az itt élő, dolgozó embereknek, akik tevékenyen hozzájárulnak a településfejlesztéshez, közösségépítéshez – értékelt szombati sajtótájékoztatóján dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő, Nyírbogát korábbi polgármestere.


Hozzátette: a fejlődés pártfüggetlen, hiszen 2014 óta több mint 30 milliárd forint értékű beruházás érkezett a térségbe, ebből 18 milliárd Nyírbátorba és környékére. Hat év alatt hatezer új munkahely született, így immár nem a munkanélküliség, hanem a munkaerőhiány jelent gondot a Nyírségben.

Az eseményen részt vevő dr. Simicskó István honvédelmi miniszter az alkotó hazafiság, a lakossági és nemzeti összefogás, közösségi értékeink megőrzésének, bővítésének fontosságát hangsúlyozta, majd emlékeztetett: Magyarország céltudatos és bátor kiállása a migrációs és a brüsszeli nyomással szemben oda vezetett, hogy immár egyre többen kezdik elfogadni, sőt követni hazánk példáját.
hirdetés