Helyi közélet

2013.06.07. 15:46

Gyilkosság történt a szabolcsi Vaján

Nyíregyháza, 2013. június 7., péntek (MTI) - Gyilkosság történt pénteken Vaján; egy házaspárra a házukban támadtak rá ismeretlenek, a támadásban a férfi meghalt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Nyíregyháza, 2013. június 7., péntek (MTI) - Gyilkosság történt pénteken Vaján; egy házaspárra a házukban támadtak rá ismeretlenek, a támadásban a férfi meghalt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.A rendelkezésre álló adatok szerint a házaspárra pénteken a házukban, vérben fagyva találtak rá. Az 59 éves férfit az elkövetők olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen életét vesztette, 58 éves felesége pedig súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrség azonnal, nagy erőkkel megkezdte az adatgyűjtést és az ismeretlen elkövető felkutatását - olvasható a www.police.hu oldalon.

Az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya több emberen elkövetett emberölés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában