Fidesz-sajtótájékoztató: Valótlanságokat terjesztenek, álproblémákat kreálnak

Illusztráció: Felújítási munkálatok Sóstón a csónakház és a Szódaház utca végénél.
Illusztráció: Felújítási munkálatok Sóstón a csónakház és a Szódaház utca végénél. - © Fotó: Sipeki Péter
Nyíregyháza – Az Együtt és a DK önkormányzati képviselője árt a város jó hírének azzal, hogy valótlanságokat állt és álproblémákat kreál – mondta csütörtökön Jászai Menyhért, a Fidesz nyíregyházi szervezetének elnöke Lövei Csaba és Hunyadi János keddi tájékoztatójára reagálva.

– Képviselőként betekinthetnének a folyamatokba, kérdéseket tehetnének fel, ehelyett megrendelnek cikkeket, amelyekkel azután kiállnak a nyilvánosság elé – mondta, hozzátéve: sokadszor bizonyosodik be, hogy a két testületi tag hazugságokat terjeszt. – Ezt támasztja alá az is, hogy a személyes adattal visszaélés vélelmezése miatt indult nyomozást tavaly november 20-án megszüntette a megyei rendőr-főkapitányság – mondta Jászai Menyhért.

​Ágoston Ildikó önkormányzati képviselő szerint a két képviselő elfelejtette, hogy mire esküdtek: arra, hogy etikusan, a lakosság érdekeit szem előtt tartva végzik a munkájukat. – Visszautasítom a cikkekben olvasható rágalmakat és kiállok azok mellett, akik Sóstó fejlesztésén dolgoznak – mondta.


DK és Együtt-sajtótájékoztató: Újabb feljelentés Sóstó-ügyben

Nyíregyháza – Okirat-hamisítás gyanúját veti fel az egyik internetes portálon megjelent újabb cikk a sóstófejlesztési projektről, ezért az Együtt alelnöke január 10-én feljelentést tett a NAV illetékes bűnügyi igazgatóságánál – jelentette be hétfőn Lövei Csaba, a párt önkormányzati képviselője.

hirdetés