Fidesz-sajtótájékoztató: Vona Gábor megalázta a magyar nyugdíjasokat

Nyíregyháza – Bocsánatkérésre szólította fel dr. Fülöp Erik jobbikos országgyűlési képviselőt és Adorján Bélát, a Jobbik megyei elnökét Vona Gábor egy hónappal ezelőtt a Facebook-on közzétett, a nyugdíjasokat sértő kijelentései miatt hétfői sajtótájékoztatóján dr. Simon Miklós és dr. Vinnai Győző.

Az országgyűlési képviselők kifejtették: ha a Jobbik első embere nem érezte úgy, hogy meg kell követnie hazánk közel hárommillió nyugdíjasát, a párt megyei képviselői tegyék meg helyette.

– Vona Gábor megalázta a magyar nyugdíjasokat, akik előttünk két kezükkel építették fel az országot és tisztességben felnevelték gyermekeiket. Elítéljük a Jobbik elnökét, aki megsértette apáink, nagyapáink méltóságát, és annak ellenére nem volt hajlandó bocsánatot kérni, hogy erre több nyugdíjas szervezet is felszólította. A kormány tiszteli és megbecsüli az időseket, intézkedései, a nyugdíjemelés, a rezsi- és áfacsökkentés mind a nyugdíjasok érdekeit szolgálja – tette hozzá dr. Simon Miklós és dr. Vinnai Győző.

KM-CSA
hirdetés