Figyelem! Veszélyben a pályacsúcsok

Legutóbb Ráski János szerezte az NYTK becsületpontját a Szeged ellen​
Legutóbb Ráski János szerezte az NYTK becsületpontját a Szeged ellen​
Nyíregyháza – A rekordokat tartó szegediek lesznek a Nyíregyházi TK szuperligás férfi tekecsapatának csütörtöki vendégei.

A halasztott mérkőzésen a Nyíregyházi TK-t legyőző csapat élre állt a tabellán. A múlt vasárnapi szuperligás férfi tekebajnokira (Répcelak–NYTK 8–0) érvényes mondat valószínűleg igaz lesz csütörtökön is, mert ezúttal a Szeged elleni fellépését pótolja a nyíregyházi csapat, és aligha kérdéses a mérkőzés kimenetele.
A 12-szeres magyar bajnok és négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, mindkét fronton címvédő csapat a legjobb összetételben érkezik a csütörtökön 15 órakor kezdődő mérkőzésre, így aztán nem a győzelme, hanem a tavaly felállított pályacsúcsai forognak veszélyben. A legutóbbi fellépésük alkalmával 7–1-re nyertek, és akkor Ernyesi Róbert 654, a szegedi csapat 3613 fával érte el az eddigi legjobb eredményt a Városi Stadion tekepályáján.

A nyíregyháziaknál munkahelyi okok és sérülések miatt lesznek hiányzók, így olyan játékosok is lehetőséghez juthatnak, akik a bajnokságban eddig kevesebbszer játszottak. Ezzel együtt igazi tekecsemegére van kilátás, hiszen a nemzetközi porondon is harcedzett, világbajnok játékosok egész sorával érkeznek a szegediek.

Címkék: , ,hirdetés