„Figyelj, pénzért mindig jó…” – Kelemen Anna nem csinál titkot belőle, hogy a neten árulja magát (18+)

Akt.:
„Figyelj, pénzért mindig jó…” – Kelemen Anna nem csinál titkot belőle, hogy a neten árulja magát (18+)
© Illusztráció: Nlcafe
Budapest – Kelemen Anna, a korábbi playmate nem csinál titkot belőle, hogy nem is egy társkereső oldalon, de konkrétan egy olyan weblapon regisztrált, ahol a lányok szexuális szolgáltatásaikat árulják férfiaknak.

– Figyelj, pénzért dugni mindig jó. Az egy grátisz, de ajándékokat is elfogadok férfiaktól. Kaptam én már sok mindent. Ettől a jó szokásomtól nem szeretnék megszabadulni – mondta Annácska a 24.hu-nak, és elmesélte azt is, hogy a legdrágább ajándék eddig, amit szexuális légyottért kapott, az egy autó volt. Ám nem az a kocsi, amit most használ, mert azt már elbulizta.

Annácska elmondta, sokáig tervez az oldalon maradni, ráadásul igen jól megy a dolog, ugyanis az interjúban azt mondta: Hogy megdugtak-e? Igen, tegnap és ma is.

Forrás: 24.hu


Budapest, Nyíregyháza - Korábban már írtunk róla, hogy a VIASAT3-on futó Feleségek luxuskivitelben című sorozat nyíregyházi származású luxusfelesége, Vasvári Vivien korábban sportoló volt, akinek nagyon fiatalon, mindössze 17 évesen fel kellett adnia a sportkarrierjét. Ám most döbbenetes vallomást t...

Címkék: , ,hirdetés