Figyeljünk ”a” Palira!

Dárdai Pál
Dárdai Pál - © Fotó: Getty Images
Amikor átvette a magyar labdarúgó-válogatott irányítását, a románok elleni idegenbeli Európa-bajnoki selejtező előtt azt mondta: a döntetlen az álmok netovábbja. Bukarestben 1–1 lett a vége. Feröer otthonában szenvedős győzelemre számított (persze, hogy 1–0-ra nyertünk), a finnek elleni hazai selejtezőt megelőzően azt jövendölte, hogy hajrágól dönthet. Ezek után senki sem csodálkozott, hogy Gera Zoltán a 82. percben fejelte a győztes gólt. Bodnár Tibor jegyzete.


A csoportban sereghajtó, amúgy első kalapos görögök elleni hazai meccs előtt úgy beszélt: nem baj, ha iksz a vége, csak ne kapjunk ki. Gól nélküli döntetlen született. A helsinki fellépés előtt így szólt: kötelező nyerni, de pokoli nehéz lesz – Stieber Zoltán lába a 84. percben sült el…

Franciaországban, immár szakkommentárként arról beszélt, a legtöbb esélyünk Ausztria ellen lesz, a győzelem tudatában pedig Izland ellen 1–1-es döntetlent jósolt.

Ezek után tényleg meg kellene fogadni Dárdai Pál szavait, aki úgy nyilatkozott: a bajnokság első fordulójában ingyen kellene beengedni a nézőket, hogy sokan odaszokjanak a meccsekre. Nem egy pali, hanem „a” Pali mondja!

Bodnár Tibor

Címkék: ,hirdetés