Nyíregyháza hírei

2017.04.02. 12:53

Tavaszi- nyári átállás segítették a rendőrök Nyíregyházán

Nyíregyháza - Hatalmas érdeklődés övezte a közlekedésbiztonsági családi napot Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Hatalmas érdeklődés övezte a közlekedésbiztonsági családi napot Nyíregyházán.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Baleset-megelőzési Bizottság a járművek tavaszi-nyári műszaki átállásához kapcsolódva szervezett családi napot 2017. április 1-jén a Nyír Pláza bevásárlóközpontban és parkolójában.

A rendezvényen díjmentesen igénybe vehették a Nemzeti Közlekedési Hatóság mobil műszaki vizsgaállomását, a gépjárművek és a kerékpárok átvizsgálásában rendőrök segítettek. A gyerekeket baleset-megelőzési témájú foglalkozások várták, kipróbálhatták a motor-szimulátort, a „részeg szemüveget” és a vállalkozó szelleműek KRESZ tudásukat is tesztelhették. A résztvevők a rendezvény témájához kapcsolódó hasznos ajándékokat kaptak. A főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai a „BikeSafe” program keretén belül ingyenesen regisztrálták a kerékpárokat.

A rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők a határvadász-képzésről is tájékozódhattak a toborzást végző kollégától, aki jelentkezési csomagot is biztosított a helyszínen az elhivatottságot érző érdeklődők számára.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!