Fehérgyarmat

2020.06.16. 06:59

Az idei szünetben is lesz napközbeni felügyelet

A tanév végéhez közeledve több szülő érdeklődött az önkormányzatnál, hogy az idén megszervezik-e az általános iskolás gyermekek nyári szünidei felügyeletét.

Nagyon sok család ugyanis a munkahely mellett nem tudja másképp megoldani, hogy a csemetéje biztonságban, jó helyen legyen, és étkezést is kapjon.

Meleg ebédet kaphatnak

A város önkormányzata június 29. és augusztus 28. között – az igényeknek megfelelően – a szünidő valamennyi munkanapján biztosítja a gyermekek napközbeni felügyeletét szakemberek közreműködésével a korábbi évekhez hasonlóan.

Az egész napos felügyelethez az önkormányzat 50 százalékos díjkedvezményű meleg ebédet is nyújt, kizárólag fehérgyarmati lakcímmel rendelkezők részére, ha a szülő igényelte és befizette az adott időszakra vonatkozó térítési díjat. Akik jogosultak a szün­idei étkezésre, ingyenesen kaphatják az ebédet – közölte dr. Kovács Attila jegyző Fehérgyarmat honlapján.

A nyári gyermekfelügyeletet június 19-éig igényelhetik a szülők a polgármesteri hivatalban személyesen vagy levélben, illetve e-mailben. A kedvezményes étkeztetést a szülő személyesen a közétkeztetési intézményben kérheti.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában