Helyi közélet

2014.06.12. 18:53

Hármashatár Fesztivál Záhonyban

Záhony - A jelenleg folyó városrehabilitációs programhoz kapcsolódóan a hónap végén rendezik meg Záhonyban a Hármashatár Fesztivált.

Záhony - A jelenleg folyó városrehabilitációs programhoz kapcsolódóan a hónap végén rendezik meg Záhonyban a Hármashatár Fesztivált.

A kulturális, szórakoztató és sportprogramokra június 27-én pénteken és 28-án szombaton kerül sor a Záhonyi Vasutas SC sporttelepén. Pénteken a 18 órától Orosz György standup humorista lép a közönség elé, majd a Kiscipő zenekar ad koncertet. Őket 20 órakor a Fantasy Mazsorett csoport követi, 21 órától pedig a legendás Neoton együttes szórakoztatja majd a várhatóan nagy létszámú közönséget.

Szombaton már 10 órától köszöntővel folytatódik az eseménysorozat. 10.30-kor a Katica Bábszínház tart előadást, 11.30-kor kutyás bemutató következik, délben Kassovitz László mesemondó lép a pódiumra. 13 órától az Aranyősz Népdalkör, 13.30-tól a Csárdás citerazenekar, 14 órától a Vadvirág kórus ad műsort. 14.30-tól labdatornás bemutatóval folytatódik a program, majd mesemondó szórakoztatja a gyerekeket, 16 órától a Dongó együttes ad koncertet. A sportversenyek eredményhirdetését követően a testvérváros, Csap népdal együttese, majd a Semjéni Néptánccsoport tagjai lépnek a színpadra, őket pedig táncház követi.

Szikora Róbert és mentoráltjai adnak közös koncertet

19 órától a több évtizede helyben alakult Szemafor pop-rock zenekar tart koncertet, míg 20 órától a VOKE Musical Színtársulat tagjai adnak ízelítőt repertoárjukból. 21 órakor tűzzsonglőrök tartanak bemutatót, majd 22 órától az R-Go együttes, és a legutóbbi X-Faktorban feltűnt, Szikora Róbert által mentorált tehetséges zenekarok a Bytheway és az MDC ad közös koncertet. A kiegészítő programok sorában egyebek mellett a testvérvárosok, Tiszacsernyő, Csap és a vendéglátók csapatainak futballtornája, gasztronómiai bemutató, kézműves foglalkozások és különféle sportversenyek szerepelnek.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában