Asztrológia

2015.10.01. 08:30

Napi horoszkóp - 2015. október 1.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Továbbra sem keresi a kihívásokat, nem vágyik a sikerekre, az elismerésre, sokkal inkább a csend és a nyugalom vonzza. Ráébredt arra, csak az lesz probléma, amit Ön annak nevez. Nem szabad gondot csinálnia apró-cseprő ügyekből, elegánsan át kell lépni felettük. Barátságos közeledését mindenki értékeli, még a párja is nyitottabban, kedvesebben bánik Önnel, ha feltárja előtte a szíve rejtelmeit.

Bika

04.21 – 05.21

Ön a mai napon különösen hajlamos az elmélkedésre, a melankóliára, de egy séta vagy egy kedvére való beszélgetés könnyen kizökkentheti a borús hangulatából. Tehát ne zárkózzon el a kínálkozó élmények elől, ne meneküljön a meghívások elől. Családja is próbál a kedvében járni, hisz őket is magával ragadná az Ön letörtsége. Mozduljanak ki a négy fal közül, engedjék el a problémákat és élvezzék az együttlétet.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ön azt gondolta, hogy a hónap végeztével letudta az izgalmakat is, de lám, a régiek elintézve, jönnek az újak helyettük. Tartson önvizsgálatot, hogy nem saját maga okozta-e ezt a fejleményt. Soha nem késő, hogy magába szálljon: adott esetben visszafordulhat és megkeresheti a helyes utat. Valaki, akit szeret, hűséggel az oldalára áll. Szedje össze az erőit, az energiáit, a kitartását idáig még mindig siker koronázta.

Rák

06.22 - 07.22

Ma hajlik arra, hogy bizonyos kérdéseknek túl nagy jelentőséget tulajdonítson. Ha jobban belegondol, Ön az, aki sokkal többet lát bele az ügybe, mint amennyit az valójában magában rejt. Ne túlozza el a dolgot. Ne engedjen annak a kísértésnek, hogy túlértékelje az ügyet. Zavar támad a baráti körben, ami véghetetlen szomorúsággal tölti el a szívét. Ne adja át magát a szomorúságának, igyekezzen gyökerestől kitépni a problémát.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Ne csak magát okolja a történtekért. Nemcsak azért került sor erre a botrányos esetre, mert Ön hiszékeny, naiv ember. Önt egész egyszerűen átverték. Hitt abban, amit ígértek, hitt a szép szavaknak és a látszat cselekedeteknek és csúnyán ráfizetett. Több tanulsággal is számolnia kell, éppúgy, mint a kellemetlen következményekkel. Legközelebb kétszer is gondolja meg, kinek is önti ki a szívét ilyen őszintén.

Szűz

08.24 - 09.23

Minden a kívánsága szerint történik. Élvezheti a családja szeretetét, a környezetében élők elismerését, jelentkezhetnek a rég nem látott barátai vagy az iskolatársai. A mai napon még az sem kizárt, hogy párjával a kapcsolata új szakaszba lép, talán egy hír tereli Önöket j utakra. Ne vonakodjék hát mindenben részt venni. Élvezze ki e remek nap minden percét, adja át magát a boldog hangulatnak.

Mérleg

09.24 - 10.23

A mai napon vágyat érez arra, hogy valami újba kezdjen. Ebben partnerre talál a barátai körében, így akár új munkahely kerülhet a látókörébe, vagy hatalmas lelkesedéssel indulhat el egy ismeretlen terület felé is, mely remek hobbi lesz a későbbiekben. Olyan oldalait fedezi fel, melyek már ott szunnyadtak Önben, de nem tudta, hogyan keltse életre. Végre elérkezett a lehetőség, éljen vele és engedje szabadjára a fantáziáját.

Skorpió

10.24 - 11.22

A megfelelő stílus és a jól eltalált szavak mind segítségére lesznek abban, hogy új ismeretségeket kössön, régi kapcsolatainak adjon új színt. Végtelen kedvessége, de mindemellett a határozottsága együtt csodákra képes. Meghallja mások mondandójában azokat a szavakat is, melyek nem is hangzanak el, mert félnek kimondani, de Ön felismeri, hol kell a segítsége és mikor kell csendesen félreállni.

Nyilas

11.23 - 12.21

Akkor érzi igazán jól magát, ha emberek között mozoghat. Vágyik mások társaságára, hogy meghallgassák és Ön is figyelhessen a környezetében élőkre. Sugárzik Önből a nyitottság és a kíváncsiság, így nem meglepő, ha új emberek is belépnek az életébe. Olyan időszakot él meg, amikor könnyen közel engedi magához azokat, akik felfigyelnek Önre. Ha fontos tárgyalások várnak Önre, érdemes a következő napokra időzíteni.

Bak

12.22 – 01.20

A gondok megbeszélése csodákra képes. Ezt Ön is tudja, mégis hajlamos arra, hogy a szőnyeg alá söpörje azokat. De ezt nem lehet hosszú távon fenntartani, és ilyenkor vannak az olyan napok, mint ez a mai. Képtelen már a feladataira összpontosítani, hisz azon jár az esze, hogy hogyan tudná az Önben tomboló feszültséget levezetni. Időt nyerhet ugyan azzal, ha kimozdul a négy fal közül, mozog, sportol, de a megoldás nem ez.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Elérkezettnek látja az időt, hogy az életéből kizárja a zavaró tényezőket. Akadnak olyanok, amelyek felett valóban átléphet, de lesznek olyanok, amelyekkel foglalkoznia kell, addig nem fogja tudni elfeledni, amíg nem talál megoldást rájuk. Érdemes energiát fektetni bele, mert megvan Önben az elszántság és a tisztánlátás, hogy valóban a végére járjon és törölhesse az életéből, ezzel megteremtve a nyugodt folytatást.

Halak

02.20 - 03.20

A mai nap alkalmas arra, hogy olyan kérdésekkel foglalkozzon, melyek nagy odafigyelést igényelnek és aprólékos munkára van szükség. Képes minden idegszálával egy bizonyos feladatra összpontosítani, minden zavaró tényezőt kizárni. Ritkán ennyire összeszedett, kiegyensúlyozott. Úgy érzi, kezd egyenesbe jönni az élete és ez erőt ad Önnek ahhoz, hogy ne adja fel az első felmerülő nehézségnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!