Így szurkolok én a foci-vb helyszínén! – A Napló és a Haon fotóbeküldő játéka

Akt.:
Így szurkolok én a foci-vb helyszínén! – A Napló és a Haon fotóbeküldő játéka
© Fotó: AFP/ Jaime Reina
Hajdú-Bihar – Várjuk azon Hajdú-Bihar megyei szurkoló/szurkolók fényképét (lehet szelfi vagy hagyományos beállítású digitális fotó, egyszereplős vagy csoportkép), akik a 2018-as labdarúgó világbajnokság valamely helyszínén szurkolnak és szívesen viszont látnák a fotójuk a Hajdú-bihari Napló hasábjain, a digitális Napló és a Hajdú Online oldalán.

Amennyiben egy fotón többen is szerepelnek, úgy minden résztvevőnek hozzájárulását kell adnia a fotó beküldéséhez. E hozzájárulások meglétét a fotót feltöltő személy a játékszabályok és az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával jelzi a szervező felé.

A fénykép feltöltésével a játékos, illetve a fotón szereplők kifejezetten hozzájárulnak a beküldött fotó és az azon szereplők neveinek (lakóhelyének – település) alábbi felületeken történő publikálásához: Hajdú-bihari Napló napilap, www.naplo.hu, www.haon.hu, a Napló Facebook-oldala, és a Hajdú Online Facebook-oldala.

Egy játékos egy helyszínről csak egy képpel jelentkezhet.

A fotókat beküldők között a játék végén 3 darab negyedéves digitális Napló előfizetést sorsolunk ki véletlen-szám generátor segítségével.

Ha a versennyel kapcsolatban bármilyen kérdése van, írjon a verseny@naplo.hu címre.
hirdetés