Fodorék átvették a vezetést az első kör után

Fodorék átvették a vezetést az első kör után
© Fotó: tereprali.com
A Fodor Imre – Mesterházi Márk páros vette át a vezetést Fekete Antaléktól az Adrenalin Energiaital Kupa szombati napjának délelőtti három szelektívje után.

A bajnoki cím szempontjából is nagy jelentőségű csatában 52 másodperccel vezet a címvédő a bajnokság jelenlegi éllovasa előtt. A harmadik helyen a lengyel Marcin Lukaszewski áll, megelőzve a cseh Tomas Ouredniceket.

„Tetszenek a pályák, bár nagyon ki vannak már járva. A hosszú terepralisabb, a rövid inkább offroados, az a mi autónknak nem annyira fekszik. Az utolsó gyors vége felé kaptunk egy defektet, hat kilométert jöttünk defektes kerékkel, ez hátráltatott minket, ennek ellenére átvettük a vezetést, igaz, minimális előnnyel. Elégedettek vagyunk, de odébb van még a verseny vége. Délután megyünk, ahogy tudunk, vigyázunk az autóra. Jó lenne ezt az előnyt megőrizni, de messze van még a vége” – értékelt Fodor a szervizparkban.

Több egységnek akadtak kisebb-nagyobb problémái délelőtt: Stancóék borultak, de folytatták a versenyt, Sebestyénék egy defekt miatt vesztettek időt, Gombiékat, Sólyomékat, Kaposiékat, Jankowskáékat és Murczinékat műszaki probléma kényszerítette a pálya szélére, utóbbi páros számára véget is ért az Adrenalin Energiaital Kupa.

Adrenalin Kupa Sajtóiroda
hirdetés