Fogadalmat tettek a csarodai „kis fecskék”

Akt.:
Kiállták a próbákat, teljesítették a feladatokat
Kiállták a próbákat, teljesítették a feladatokat
Csaroda – Az idei tanévben is felavatták a kis fecskéket a Csarodai Herman Ottó Általános Iskolában.

Elsőseink most kezdenek beilleszkedni, most ismerkednek iskolánk szokásaival, szabályaival, dolgozóival, tanulóival, még meg kell szokniuk a napi 5 tanítási órát, a számonkéréseket.

A 2. osztályosok voltak a házigazdái a fecskeavatásnak, amin az elsősöknek különböző próbákat kellett kiállniuk: kérdéseket tettünk fel az iskolai élettel kapcsolatban, találós kérdéseket kellett megfejteniük, versenyt rendeztünk az eldugott gesztenyék és diók összegyűjtésére, majd többször eljátszottuk a Dióbél bácsit. A fogadalomtétel sem maradt el, amely után megkapták az iskolát ábrázoló, névre szóló kitűzőket.

Reméljük, minden kis fecske betartja a fogadalmat, megtanul írni, olvasni, számolni, és egy év múlva már ők rendezik a leendő elsősöknek a fecskeavatást.

– Csarodai Herman Ottó Általános Iskola –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés