Foghíjasan a világbajnokokhoz

A Nyíregyházi TK szuperligás tekecsapata szombaton a tavalyi bajnoki ezüstérmes, válogatottak sorával megerősített Zalaegerszeg vendége lesz.

Tovább emelik a lécet a Nyíregyházi TK számára, de a csúcsmagassággal csak a harmadik fordulóban szembesül a szuperligás tekecsapat. Az NYTK a nyitányon a tavalyi bronzérmes Répcelak otthonában szenvedett 7–1-es vereséget, és a jövő heti, a bajnok otthonában esedékes szegedi bajnoki előtt szombati az ezüstérmes Zalaegerszeg vendége lesz.

A sportág erőviszonyait jól jellemzi, hogy a zalaiak soraiban négy felnőtt (Nemes Attila, Fehér Zoltán, a nyíregyházi származású Fehér László és Farkas Sándor) valamint egy korosztályos (Járfás Szilárd) világbajnok lépett fel az újonc Kazincbarcika elleni nyitányon, ahol csikorgott egy kicsit a gépezete, hiszen csak 6–2-es sikert aratott. Ezzel szemben a nyíregyháziak alapcsapata két helyen is gyengül, hiszen sem a répcelaki pontszerző, Hacker Dezső, sem pedig Mogyorósi Péter nem tud a többiekkel tartani az egész országot felölelő és a tisztes helytállás reményében induló túrára.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés