Főigazgató-helyettesi szemle

Főigazgató-helyettesi szemle
© Fotó: katasztrófavédelem
Nyíregyháza – Hétfőn, főigazgató-helyettesi szemlét tartott Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgató-helyettese a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

A főigazgató-helyettest ünnepélyes keretek között fogadta a megyei igazgatóság vezetői, valamint a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság készenléti, szolgálatban lévő állománya.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagyot Varga Béla tűzoltó ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Nagy József tű. ezredes, igazgató-helyettes kísérte végig a szemle során.

A szemle, délelőtt a Nyírbátori Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon kezdődött, majd a Baktalórántházi Katasztrófavédelmi Őrsön folytatódott. Ezt követően a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltségre érkezett a vezérőrnagy, ahol a kirendeltségvezető, a tűzoltósági és a polgári védelmi felügyelő tett jelentést a kirendeltség vonatkozásában az elvégzett feladatokról, az elért eredményekről, illetve az elkövetkezendő időszak tennivalóiról. Ezután a szemle a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon folytatódott, ahol főigazgató-helyettes úr a tűzoltólaktanyát szemlézte, melyet a tűzoltóparancsnok jelentése követett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés