Főigazgatói köszöntés a kerek évfordulón

Zsiros Imre tű. alezredes
Zsiros Imre tű. alezredes - © Fotó: katasztrófavédelem
Nyíregyháza – Kerek születésnapra szóló miniszteri és főigazgatói emléktárgyakat adott át október huszonnegyedikén a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon a szervezet vezetője. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből négyen részesültek elismerésben.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató hatvanadik születésnapja alkalmából ajándéktárgyat adományozott Zsiros Imre tűzoltó alezredesnek, a nyíregyházi katasztrófavédelmi kirendeltség polgári védelmi felügyelőjének

Ötvenedik születésnapja alkalmából főigazgatói ajándéktárgyat vehetett át Bráderné Sánta Ildikó, a mátészalkai katasztrófavédelmi kirendeltség ügykezelője, Csordás Mihályné, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főelőadója, valamint Turgyán Mihály tűzoltó százados, a nyírbátori hivatásos tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnoka.

A kerek születésnapjukat ünneplőkhöz szólva a tábornok megköszönte az érintettek eddigi tevékenységét, és hangsúlyozta, a jövőben is számít az ünnepeltek munkájára.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés