Fokozatosan helyreáll a menetrend szerinti közlekedés a szegedi és a nyíregyházi vonatoknál

Akt.:
Fokozatosan helyreáll a menetrend szerinti közlekedés a szegedi és a nyíregyházi vonatoknál
© Illusztráció: Molnár Péter
Budapest – A Budapest-Cegléd vonalon megjavították a délután meghibásodott biztosítóberendezést, Üllő és Monor között befejeződött a baleset utáni helyszínelés, így a Budapest-Cegléd-Szeged és a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza vonalon fokozatosan helyreáll a menetrend szerinti vonatközlekedés – közölte a Mávinform péntek délután az MTI-vel.

Péntek délben Üllő és Vecsés között a Nyugati pályaudvarról Monorra tartó személyvonat egy gépkocsi utánfutójával ütközött össze a vasúti átjáróban. Nem sérült meg senki, de a műszaki mentés és a helyszínelés miatt a vonatok csak egy vágányon közlekedhettek.

A Vecsés-Üllő-Monor közötti szakaszon a biztosítóberendezés hibája miatt a vonatközlekedés jelentősen lelassult, emiatt péntek délután torlódtak a vonatok – olvasható a közleményben.

– MTI –


Budapest - Baleset és műszaki hiba miatt jelentős, 60-80 perces késésekre kell számítani péntek délután a Budapest-Cegléd-Szeged és a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza vasútvonalon - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel. Kavalecz Imre tájékoztatása szerint Üllő és Monor között egy jármű utá...
hirdetés