Fókuszban a beszállítói réteg megerősítése

Gaál József, a kamara ipari kollégiumának elnöke és Nagyné Varga Katalin, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára a konferencián
Gaál József, a kamara ipari kollégiumának elnöke és Nagyné Varga Katalin, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára a konferencián - © Fotó: Sütő Péter
Nyíregyháza – A megyei kereskedelmi iparkamara szervezésében a megyeszékhelyen tartotta kihelyezett ülését a szervezet ipari kollégiuma.


Az eseményen Nagyné Varga Katalin köszöntötte a vendégeket, majd a kollégium vezetője, Gaál József elnök adott részletes tájékoztatást a beszállítói programról, annak céljairól. Előadásából kiderült: a kormányzati gazdaságpolitika kiemelt prioritásai között szerepel a hazai beszállítói háttéripar fejlesztése, beszállítói hálózatok kialakításának elősegítése, a feldolgozóipari beszállítók számának növelése és azok megerősítése.

Gaál József kiemelte: a beszállítói program fejlesztése folytatódik, erősítik a forráskoordinációt, fejlesztik a szolgáltatásokat, köztük a beszállítói adatbankot, sőt létrehoznak egy beszállítói tudásközpontot is. Elhangzott az is: a program a járműiparra, az elektronikára és a gépiparra fókuszál.

KM
hirdetés